Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Работещите жени са в състояние на постоянна хронична умора

Лекарите са категорични, че жените, които са се посветили изцяло на семейството, са лишени от психологическа подкрепа, необходима за правилната оценка

домакиня депресия

Това е особено валидно за съвременния динамично развиващ се свят, в който интернет дава илюзорно усещане за безгранично общуване на един клик разстояние. Проблем е материалната и психологическата зависимост от партньора, която в определен момент може да се превърне в самоналожен затвор.

Според психологическите проучвания голяма част от жените се намират в състояние на хронична преумора. Но докато работещите по-често развиват способност да изразяват гнева си, домакините го преформатират в обида. Обидата подчертава емоционалната близост с този, към когото е насочена. И е много по-разрушителна, тъй като разяжда личността по-дълго и по-дълбоко.

Изходът! Най-добри резултати относно своето душевно и физическо самочувствие показват тези домакини, които разнообразяват домашната работа или имат възможност да я поделят с партньора си; имат хоби; разполагат със свободно от семейството време поне два пъти седмично; прекарват време извън дома с приятелки.

Ако се чувствате като заложник у дома си и самочувствието ви на жена страда, не губете много време в интернет или в гледане на телевизия. Работещите хора, които си честитят петъка във Facebook, още повече ще ви потиснат. Правете полезни за себе си и за семейството си неща – научете се да готвите нови и разнообразни ястия, запишете се на някакъв курс, четете много, пише списание „За жената“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *