Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Жена на 105 години: Всеки ден ям сланина!

Столетницата Пърл Кантрел все още може да танцува

 

kantrelОт векове хората искат да разберат как да живеят по-дълго. Докато някои са на мнение, че дълголетието зависи от начина на живот, други са категорични, че всичко зависи от гените. Една 105-годишна жена от САЩ пък е живо доказателство за това, че няма особена връзка между дълголетието и храната, която консумираме.

Пред американските медии Пърл Кантрел от Тексас коментира, че през целия си живот е яла бекон с много сланина. „Това е храната, която обожавам“, казва 105-годишната дама.

Кантрел споделя още, че много дълги години е вършила тежка физическа работа. Жената е дала живот на 7 здрави деца.
„Тайната на дълголетието се крие зад бекона със сланина“, шеговито заявява тя.

За голяма изненада на всички, столетницата все още танцува и разказва, че на последния си рожден ден е поканила над 200 души. Празненствата по случая продължили 3 дни.

Учени вече са направили изследвания дали беконът с повече сланина е полезен за човешкия организъм. От университета в Цюрих казват, че яденето на малко или никакво червено месо може да стане причина за преждевременна смърт.

Според същото проучване обаче консумирането на повече бекон повишава риска от рак на червата.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *