Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Кое е вълшебното число, което гарантира трайно отслабване?

Чували ли сте за вълшебното число 10 000?

ходенеТова е броят на крачките на ден, към които се стремят всички почитатели на фитнес ходенето. Ако водите заседнал начин на живот, тази норма е непосилна за вас. Ако пък сте в добра форма, не е необходимо да спирате, след като направите 10 000 крачки. Затова всеки трябва да открие своето вълшебно число, своя всекидневен минимум. Не е трудно да го изчислите. В продължение на три дни носете със себе си крачкомер и си записвайте колко крачки сте направили. Съберете числата и ги разделете на три. Ще получите своето лично вълшебно число.

Верните стъпки

Искате ли да ходите дълго и бързо, а да не се изморявате? Тогава се научете да движите тялото си правилно. Започвайте всяка крачка от петата и след това пренасяйте тежестта на пръстите. Крачките ви трябва да са бързи и не прекалено широки. Такова ходене ще даде максимално натоварване на мускулите и няма да травмира ставите ви. Старайте се да поддържате ходилата си в тонус. Когато са отпуснати, стъпвате плоско, коленете отиват навътре и краката застават в неправилно положение. Седалищните мускули трябва да са стегнати, а коремната преса -напрегната. Това ще стабилизира целия корпус и ще накара мускулите на таза да работят активно. Не клатете бедра. Работете с ръцете. Сгънете ги в лактите под прав ъгъл, леко стиснете пръстите в юмрук и ги движете напред и назад, но без да минават зад гърба. Работата на ръцете ви дава допълнително аеробно натоварване и така изгаряте повече калории. По време на ходенето е необходимо леко да обръщате корпуса ту вляво, ту вдясно.

Въоръжени с необходимите знания, време е да се втурнете към новата си мечтана фигура. Всъщност не да се втурнете, а просто да се разходите, пише вестник „Всичко за семейството“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *