Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Минус 3 килограма само с ходене

Имате няколко почивни дни, в които може да забравите за душните фитнес зали

ходене

Поставете едно обещаващо начало на вашата нова фигура. Достатъчно е всеки ден да се разхождате по половин час и за месец ще се разделите с 3 килограма, а талията ви ще е със 7 сантиметра по-тънка. Но нали знаете, много хубаво не е на хубаво. Има едно условие всичко това да се случи – да ходите по правилата.

Оптималната скорост

Най-напред изберете място за тренировки. Това може да е паркът, ненатоварен междуселски път или голяма спортна площадка. Главното е нищо да не ви пречи. После трябва да определите оптималната скорост конкретно за вас. Това е много просто и полезно. Като вървите така, както е удобно на вас, ще постигнете най-добри резултати. Започнете ходенето, като постепенно увеличавате скоростта.

Крачкомерът не може да бъде излъган

Помагайте си с ръце, защото интензивните махове помагат за ускоряване на движението. Когато почувствате, че ходенето преминава в бягане, запомнете това състояние. Оптималната скорост за вас е с 3-5 % по-ниска от него. Ако отдавна не сте спортували, тогава трябва да е с 5-10% по-ниска, пише вестник „Всичко за семейството“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *