ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ТОП 5 на убийците на апетита

Кажете „не“ на калоричните храни

 

zehtinМного хора изпитват т.нар. вълчи глад и първото нещо, което правят, е да отидат до хладилника. За да избегнете това, доверете се на продуктите, които убиват апетита. Ето 5 от тях:

Зехтин

Простите, ненаситени мастни киселини освобождават хормон на засищането. Изпийте лъжичка зехтин, ако много ви се яде нещо сладко или тестено.

Чай от жаблек

Този чай съдържа алкалоида галегин, който стопира апетита. 1 лъжичка от билката се кипва в чаша вода, запарва се във вода и се пие преди хранене.

Портокал

Чаша портокалов сок няма да ви позволи да огладнеете, тъй като този плод съдържа пектин в големи количества. Баластните вещества набъбват в стомаха и засищат за дълго време.

Ванилия

Ароматът на ванилия намалява желанието да хапнем нещо сладко. Вместо да се тъпчете с шоколад, капнете няколко капки ароматно масло от ванилия на кърпичка и вдъхнете няколко пъти.

Мента

Свежият вкус на ментата също прогонва глада. Можете да сдъвчете няколко листа мента или да си измиете зъбите с паста за зъби с мента.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *