Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ивет Лалова: Движението е живот!

Ако искате да имате хубаво тяло, акцентирайте на балансираното хранене и движение, съветва спортистката

 

ivet lalovaИвет Лалова е съгласна с твърдението, че движението е живот. Тя казва, че всичко започва още от движението на клетките.

„Цялата ни енергия се движи и колкото повече се движим ние самите, толкова повече енергия създаваме. Надявам се един ден да възпитам в това и децата ми и когато се откажа от спорта, да продължа да се движа максимално“, коментира в интервю за “Elle” тя.

По думите й професионалният спорт е едно измъчване на тялото. „Реално моето тяло, като телата на повечето хора, не е пригодено по рождение да бяга с 35 км/ч. Ние сме създадени да ходим, да се движим. Затова съм сигурна, че след време ще плащам цената на професията си. Ще има болка, болежки, такива неща“, казва още спортистката.

На въпроса каква й е диетата, Лалова отговаря висококалорична. „Помага ми за възстановяване след тренировки и за натрупване на мускулна маса. Ям предимно храни, богати на протеини, по определен грамаж на ден, минимум мазнини, никаква захар и повече плодове и зеленчуци“, разкрива тя.

Според нея всеки,който иска да има хубаво тяло, трябва да акцентира на балансираното хранене и движение.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *