ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Важно! Безплатни прегледи за рак на кожата!

Обърнете внимание на това в какво състояние е кожата ви, няма ли видими промени след зимата, които да ви притесняват.

Euromelanoma-2012-200x160Ако имате някакви притеснения или въпроси – възможно е да се консултирате със специалисти в рамките на поредната кампания “Евромеланома 2013”!

Кампанията е осма по ред, информират от puls.bg. Идеята е ранно откриване на болестта, която през последните години бележи пик и поразените от нея стават все повече. На 24 април /сряда/ в цялата страна ще се провеждат безплатни прегледи от водещи дерматолози /виж списъка на участващите здравни заведения и кабинети ТУК/.
“Евромеланома 2013” е мащабна кампания, която ангажира огромен брой специалисти в цяла Европа в един и същи ден с профилактична дейност. Инициативата е на Европейската асоциация по дерматология и венерология, у нас – и на Българското дерматологическо дружество.

Столичани могат да бъдат прегледани в Александровска болница. Дежурните лекари ще работят от 8.30 до 14 часа в кабинети 121 и 222 .
Организаторите отбелязват, че безплатните прегледи са само за хора, които имат притеснения по темата “рак на кожата”. Препоръката е желаещите да се свържат предварително с дежурния кабинет в своя град, за да си запишат час.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *