Начало / Здравето от А до Я / Ракови заболявания / Сама се излекувах от рак! Напълно! Искам да помогна и на други хора!


Сама се излекувах от рак! Напълно! Искам да помогна и на други хора!

Съставих лекарство, което успешно лекува всичките форми на рак!

Предисторията за лечението на рак През последните години вестниците у нас изобилстват със заглавия като „Ракът е бичът за българите”, „На първите места сме в Европа и в света по смъртност от рак, инфаркт и инсулт”, „Българите се топят с всеки изминал ден” и много други факти и мрачни прогнози. Това е горчивата истина.

За себе си

рак

Мария Попова

Бих могла да бъда полезна на хората в областта на здравеопазването. Още в началото искам ясно и категорично да заявя: „Ракът е напълно лечим!”

Да, излечим е! Някои хора си мислят, че наистина съществува рак, който ги яде отвътре. Нищо вярно няма в това. Ракът не е някакво мистериозно заболяване, той възниква и се развива в организъм, чието състояние се характеризира с един основен признак: недостиг на белтъко-разграждащи ензими, най-вече панкреатични протеази. Следователно ракът е процес, а не обект.

Книгата ми

Така започва книгата ми за лечението на човека от рака. Започнах да я пиша през лятото на 2006 година и в първоначалния си вид беше готова до пролетта на 2007 г. Писах до много издателства, но ми отказаха публикуване. Тогава реших да я издам сама и заминах на работа в Гърция, за да събера пари. Продължих да я допълвам с нова информация, но парите все не стигаха.

По онова време все още не знаех защо, как и от какво се бях разболяла и бях оздравяла, а мен винаги са ме интересували не само и не толкова факти, събития, процеси, колкото причините, довели до тях. Но има и още нещо, важно за мен. Бях 13-годишна, когато научих, че майка ми е починала от рак. Била е съвсем млада, само на 24 години. Още тогава дадох обет пред паметта й, че един ден ще открия лекарство против рак. По-късно, когато и баща ми си отиде от същата болест, това само затвърди решението ми.

Търсех отговорите и ги намерих!

* Открих, или по-точно съставих, лекарство против рака.
* Разработих методика на лечение в различни варианти.
* Написах книга за лечение на човека от рак. В новия й вариант, освен че разказвам за собственото си заболяване и излекуване, давам информация за човешкия организъм и неговото функциониране от моя гледна точка. Представям своето виждане за рака, причините за възникването му и начините на излекуване от него.

Няколко думи за лекарството

Лекарството представлява сбор от определени вещества – на първо място, разбира се, протеази, но и определени витамини, макро и микроелементи и някои други вещества, които според мен осигуряват на всяка клетка възможността да произвежда максимум количество енергия. А когато има необходимата енергия, клетката може да извършва всички дейности, за които е генетично предназначена. Методиката разработих в 3 варианта.

Първият вариант

Той е за хора, които не са заможни – каквито са мнозинството българи – които ще се лекуват у дома. Той включва употребата на: Сокове и отвари от определени зеленчуци и билки; прием на някои биологично активни вещества, които ги има в някои от нашите аптеки ли дрогерии, ензими, витамини и др.; определено хранене в зависимост от състоянието на болния; различни, ускоряващи оздравяването процедури; спазване на определен начин на живот.

Вторият вариант

Той е за хора, които работят или просто имат по-големи финансови възможности и предпочитат да си купят лекарството, за да са уверени, че организмът им ще получава ежедневно всички необходими за оздравяването вещества. Лекарството ще приготвям аз. В този случай, ако основният здравословен проблем е съпътстват от други заболявания, например диабет или остеопороза, биха могли да се прибавят и други съставки. Необходимите съставки ще купувам от магазините за здравословна храна в Гърция, откъдето съм ги купувала и за себе си. Те са произведени от реномирани компании, количеството на някои витамини в една таблетка е в наистина лечебни дози – 50, дори 100 пъти повече, отколкото в тези на българския пазар. Този вариант има и подварианти – с включването на билки и някои други вещества.

Третият вариант

Третият вариант е за лечение в болнични условия. Той се състои изцяло от приемане на необходимите вещества под формата на таблетки, капсули и капки. Проблемът тук е, че те не се произвеждат от нашата фармацевтична промишленост, нито пък се внасят. Това, което може да се направи в този случай, е да се закупуват от чужди фирми.

Предложението ми

Аз искам да помогна на всички онкоболни в България да оздравеят и вярвам, че това е осъществимо. Но тъй като доказателствата тежат повече от всякакви изявления, предлагам следното: Готова съм да се заема с лечението на болни, всеки с различно местоположение на рака, които ще бъдат лекувани по първите две методики. Болните трябва да отговарят на следните условия:

* Всички те да живеят в София, за да контролирам хода на оздравяването им и за да съм им полезна с моите знания, опит и кураж.
* Мъжете нека да са с най-характерните за тях видове рак – на простатата, на белите дробове и на дебелото черво. Жените – с най-разпространените видове рак – на яйчниците, на млечната жлеза, на шийката на матката. Както и болни с рак на панкреаса, на стомаха, на кожата и с тумор в мозъка. Добре е да има и едно дете в левкемия.
* Плюс би било, ако болните разбират от химия, за да могат да осмислят процесите в човешкия организъм и да участват активно в лечението.
* Онкоболните трябва да имат финансова възможност да си правят изследвания, за да се следи ходът на лечението им.
* Болните да имат силно желание за живот, да вярват в оздравяването си и да са готови да направят всичко, което е необходимо, за тази цел.
* И последно. Онкоболните да са в такъв стадий, че на тях академичната медицина да е казала, че вече нищо не може да постигне с химиотерапия, лъчетерапия или чрез операция, за да знаят, че няма какво да губят, ако започнат нов начин на лечение. Но и химиотерапията да не е унищожила имунната им система до степен, когато е невъзможно възстановяването й. Макар че не бих отказала да се заема с лечението и на такива болни. Затова казвам, че няма какво да губят – само ще спечелят – Живота си!

Моята история

През 1996 година бях оперирана от рак на левия яйчник, впоследствие сама се излекувах от метастазите. Още веднъж се разболях от същата болест, но навреме взех мерки и пак се излекувах.

Напълно съзнавам колко невероятно звучи твърдението ми, че съм открила лечение на рака. Зная, че по света има десетки лаборатории със стотици учени, които имат многомилионни бюджети и всички те търсят лекарство против рак. Принципите, в които вярвам и които са залегнали в основата на лечението ми, което създадох сама, са в основата на ортомолекулярната медицина – лечение с витамини, макро и микроелементи и ензими.

Необходимите доказателства

Искам да ми се даде възможност да докажа твърдението си. Необходими са ми средства за закупуване на съставките, с които аз не разполагам.

След излекуването на първите болни от рак ще дам за публикуване в медиите примерна програма за лечение, за да стигне до възможно по-голям брой онкоболни, защото искам всички те да оздравеят. Готова съм да говоря и по някоя телевизия, ако ме поканят, за да обясня виждането си за рака и начина на лечението му. Това досега не се случва, затова промених пътя, по който искам да постигна целта си – сега вече първо ще докажа ефикасността на лечението си, а после ще го обявя публично.

На всички болни от рак искам да кажа: „Имайте ми доверие! Аз не съм човек, който би дал напразни надежди на онкоболни, защото много добре зная какво значи тази болест.

Мария Попова, тел.: 0887 44 64 91

Оценете статията
Оценка от гласували

Внимание! Материалите в Лекува.нет може да се използват само с публикуване на активен линк към оригиналния текст!

29 коментара

 1. Vladimir Aleksandrov

  Do gospojata , koiato lekuva raka :
  Ako Vie naistina lekuvate tova zaboliavane , to spodelete s horata kakvo triabva da napraviat za da se izlekuvat , a ne tarsete samo materialna izgoda .Taka , po-skoro , mi namirisva na sharlatanstvo .
  Imaite strah ot Boga ,vazmezdie ima .

 2. невена димитрова

  ГОСПОЖО,ЗАЩО НЕ ДАДЕТЕ СЪСТАВКИТЕ НА ВАШЕТО ЛЕКАРСТВО,АКО НА ИСТНА СТЕ СЕ ИЗЛЕКУВАЛА.ХОРАТА НЯМАТ ИЗЛИШНИ ПАРИ, А АКО ИМАХА ЩЯХА ДА ТЪРСЯТ ПОМОЩ В ЧУЖБИНА.МАЙ ИСКАТЕ ДА СПЕЧЕЛИТЕ ОТ БОЛКАТА ДА ДРУГИТЕ А?

 3. Димитрова

  Браво , госпожо доктор , писател , филантроп и т.н. За такъв начин на просия изобщо не се бях сетила . Знаменито ! Сигурно на първо време Ви трябват малко пари да се регистрирате в книгата на Рекордите на Гинес за ПЪРВИЯ ЧОВЕК В СВЕТА , намерил лекарство срещу рака ? Аман от измамници .

 4. Димитрова

  Забравих да попитам диагнозата РАК на левия яйчник сама ли си я сложихте ? Ако става дума за КИСТА на левия яйчник , с тази диагноза живеят 12% от жените в България и не всички са оперирани . Ако някое медицинско лице случайно прочете тази небивала фантастична статия , нека се изкаже по въпроса . А на Вас Ви предлагам с Димитър Скендерски от Кюстендил да регистрирате ООД и съвместно да ограбвате хората . Може да откриете съвместно и Дом на покойника .

 5. Kak moje da lajete za takiva raboti e !??! Kakvi izrodi ste .. posle … Maika ti e bila na 23 a ti na 13 kogato tq e pochinala !?Na 11 li te e rodila !? ili i za tova lajesh .. ne zaslujavash da ti govorq uchtivo ujas potresena sam

 6. Трябва да посетите най -скоро един психолог.Много ви е развинтена фантазията.

 7. незнам тая лекува ли или не ама аз ще ви кажа лекарството за рака.ВИТАМИН Б17 ИЛИ НАРИЧАН ОЩЕ АМИГДАЛИН.

 8. Шарлатанка,която се възползва от чуждото нещастие

 9. Госпожата явно е преписвала от д-р Хулда Кларк или от други руски учени. За тези, които се интересуват от онкологични заболявания и тяхното лечение, препоръчвам книгите на д-р Хулда Кларк. Има ги и в книжарниците и безплатно в интернет. А тя нека се надява да събира последните стотинки на бедните. Както по-горе някой беше казал съвсем правилно, Бог вижда и отрежда!

 10. не мога да повярвам с каква лекота пише. все едно, че е фантастичен разказ. аз съм излекувала много хора от рак у нас и в чужбина. показвали са мои болни, излекувани с помощта на моята методика от рак по много телевизии в света и пак не ме канят по телевизии да говоря за това как се лекува рак защото просто им забраняват и съм говорила за лечението на рак по малко телевизии. преди години, през 2004 година говорих по ьтв как се лекува Мениеров синдром по моята методика в предаването на д-р Вергиния Николова в “Бъдете здрави”, като имахме уговорка на по-късен етап да направим предаване и за рака. и пак не мога да си позволя да говоря с такава лекота за рака. то освен, че е смешно, е и много подмамващо. да, има много хора, които са се излекували от рак – без операции, без химио и без лъче, включително и аз, но винаги има страх у хората, у всеки има страх, вкл. и у мен, като зная, че имам рак. не може така да се пише и говори, все едно, че играем балет. иначе, за желанието, много хубаво. поздравления за излекуването, но всичко е поставено под много съмнения. не, че не ми се иска да е така. напротив, бих подкрепила всичко, което е хубаво и истинско.

  • Здравейте! Госпожо бихте ли ми дали координати за връзка( телефон, имейл или нещо друго). В коментара си споменавате за ваши методи на лечение на Мениеров синдром, интересувам се точно от това и бих желала да получа повече информация относно методите Ви на лечение.

   • търси екстракт от Rhodiola Quadrifida или Rhodiola rosea 20 капки 3 пъти 30 мин.преди храна и 60мг.Ginkgo Biloba по време на хранене .. също си провери вит. В8 и В12 ако имаш паник атаки В5 и В6 това е 🙂

 11. Draga mi gospoxo, kato govorim za pomosht-govorim za altruizam! Shte se obesnia, ako ne znaete kakvo znach-bez finansova izgoda , bezvazmexdno, bez oblagi…primer-Maika Tereza ot Kalkuta! Ako naistina iskate da pomognete-ne postaviayte uslovia! Dayte rezeptite,bezvazdmezno! Horata shte si nameriat nachin da kontrolirat raxvitieto na bolesta! Kakto sa im ya otkrili, taka sashto shte ima y kontrol! Ne samo v Bg , sashto y vav vsichki strani ot UE. Ima strajoten kontrol varhu rakovite zaboliavania, nay veche govoria za Ispania, kadeto xiveya veche 14 godini.Taka che ako ne ste evtina sharlatanka y ne tursite materialno oblagodetelstvane za smetka na bolni y otchayani hora, napravete go! Publikuvayte vashiya metod na lechenie-bez uslovia, bez geografski opredelenia y granizi! Vie prosto niama kakvo razvitie da slefite, tova e rabota na lekarite! Mozete samo da savetvate ot poziziata na kompetenten chovek v tazi oblast, shto se otnasia do sastavkite y proporziite na rezeptata! Kakvo znachi oblast Sofia y dr. ot sorta? Pomagayte na hora ot zelia sviat! Pomognete na tezi, koito se nuzdayat, molia vi! Iskreno vasha pochitatelka v altruistichnite vi namerenia! Maya Kuteva, Tenerife, Canarias, Ispania

 12. Н.Иванова

  От поместените коментари си личи колко вече озлобен и негативен е българина. Вместо да размахваме пръст и да назидаваме, нали може да проведем диалог. Явно че тази жена която се е излекувала има доброто желание да помогне и на други, но някой я насочва в неправилният според нас път. Вярно е, че в интернет пространството има много изписани неща за лечение на рака и доста хора са се повлияли положително от това което са приложили, но други – не. Аз също съм заинтересована от лечение на онко болни, защото по ирония на съдбата /или Божие наказание/ моята майка е не с едно а с две онко заболявания. Затова ако г-жа Мария Попова наистина е постигнала добри а дори много добри резултати от самолечението на два карцинома бих се радвала да сподели това с всички нас които търсим изход от болестта. В Божието слово е казано – Даром си взел, даром давай. Ако Бог не ви е водил г-жа Попова, вие нямаше да стигнете до тези резултати. Затова ви моля от името на всички онко болни и техните близки – ДАРЕТЕ НИ ТОВА, КОЕТО БОГ Е ДАРИЛ НА ВАС И ТАКА ЩЕ ГО ПРОСЛАВИТЕ.
  Бог да ви благослови !!!

 13. Аз също вярвам, че това е възможно и ви подкрепям. Хората които не вярват да се лекуват както намерят за добре.

 14. Е. Добрева

  Много ми се иска това което е написано да е истина, но за съжаление от опит разбрах, че лечение просто няма има ремисия която при някои болни е по-продължителна, но при други за жалост не. Но Вие, уважаема госпожо, ако наистина сте открили БЕЗЦЕННОТО лекарство защо не го публикувате и помогнете на хилядите нуждаещи се и благодарни за всеки подарен им от бога ден, а говорите за условия и отново за пари. Мисля че вече нямаме ценностна система, а всичко сме обърнали на “търгашлък”. А и България не е само София и болните не са само столичани. Мисля, че Вие си играете с нещастието на хората което според мен е голяма низост. По добре си потърсете друго поприще за изява и потърсете по честен път да си изкарвате прехраната за да не ви присядат залъците.

 15. Мошеници, които злоупотребяват с проблемите на хората, изпаднали в беда. Изключително голям грях!

 16. Vseki edin blizak na bolen ot rak koito se interesuva postoqnno znae tzi metodiki,dali biha bili efektivni zavisi ot bolniq i silata mu za jivot,ima edin edinstven nachin BEZVAZVRATNO DA SE IZLEKUVA RAKA I TOI E DA DOVETE TQLOTO NA BOLNIQ DO PH 8.5,TOGAVA ORGANIZMAT E ALKALEN,A RAKA NE MOJE DA SASHTESTVUVA V ALKALNA SREDA I UMIRA,AKO USPEETE DA ZADARJITE SEDMICA BOLNIQ S POKAZATELI NAD PH 8.0-8.5 ,TO RAKA SHTE UMRE!!!GOLEMIQT PROBLEM TUK VECHE E,CHE E MNOGO MALKO VEROQTNO CHOVEK BOLEN OT RAK DA DOSTIGNE TOVA PH TA S KAKVITO I DIETI I SOKOVE DA E,NO VSE PAK IMA HORA KOITO SA USPELI,HORA V PO-ZDRAVA FIZICHESKA FORMA.V GOOGLE PISHE PRI KAKVI PH STOINOSTI RAKA NE MOJE DA OCELEE.

 17. Ники Халачев

  Купете си книгата ми за да разберете как да се лвкувате , купете лекарството, което прав аз ако работите или сте заможен , ще ви кажа как да се лекувате в болница без да съм лекар и ще ви дам медикаменти, които ги няма тук. Искам да ви помогна безвъзмездно!!! – не

 18. Много моля някой да ми прати телефонния номер на Мария Попова спешно! ulsfira@gmail.com

 19. Госпожо след като сте толкова заинтересована за страдащите Българи .Tолкова е просто …НАПИШЕТЕ РЕЦЕПТАТА ПУБЛИЧНО…
  Щом вие сте била способна да си я правите ще могат и страдащите…Но явно не е точно така …Май всичко се прави за пари..тоест;шарлатанство… А това е гряхи и злоупотреба с болката на човека….
  Бог не благоволи в подобно нещо…

 20. бате Бино

  Стефче, когато отиваш при лекар и на него ли така казваш – че е “шарлатанин , защото лекува за пари” ?? И че “злоупотребява с болката на човека”..

 21. бате Бино

  И вие , останалите коментиращи, ако обичате ми отговорете : когато отивате в аптеката , защо не искате да ви дадат лекарства без да ги плащате?? Интересно как преценявате кой е ДЛЪЖЕН да ви помага безплатно и кой ИМА ПРАВО да ви взема пари…

 22. Stoyka Sarafova

  Napalno sam saglasna s vas. Nedoymiavam ,zashto vsichki se nahvarliat s/u tazi jena,koiato samo predlaga pomosh,i mnogo dobre obiasniava za kakvo stava vapros.

 23. Stoyka Sarafova

  Maria, zashto taka grubo se nahvarliate s/u jenata, tia samo predlaga, ne znaia nishto za neia, no edva li zaslujava podobno otnoshenie. Po vaprosa za maika i tia kazva che e bila na 11, kogato RAZBRALA (KAZALI sa i),che e pochinala.

 24. “Добре е да има и едно дете в левкемия.” … Това изречение ми е достатъчно! Ненормална мръсна идиотка-шарлатанка!!!!!!!!!!!! Който се довери на тази ще е най-големия глупак!

 25. Наистина супер негативен народ. Изобщо не се гордея. Никой нищо не ви е искал да предположим,че се е излекувала, 2 лв ли ви стряскат толкова,че ще купите книга. Но може и дави помогне.
  Ако е измислица не виждам какво рискувате. Право на избор.
  Само хората от източна Европа биха реагирали така, скептично,злобно,комплексарско.
  Промивката на мозъци още си върви

 26. Аз съм готова да дам финансова помощ ,г-жа Попова,ако все още имате желание и нужда от това. Пишете на имейл: eli.petrova12@mail.bg

Отговори

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

*

Избрано за теб