Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Пластир-чудо за лечение на мигрена

Фармацевтичният пазар в САЩ регистрира завиден интерес към нов продукт – пластир за облекчаване на мигрена.

migrenaМигрените са трудни състояния, при които човек място не си намира от упорито главоболие, прилошаване, повдигане. Именно тези симптоми облекчава новият пластир, разкрива zdoroveinfo.ru. Пластирът е за еднократна употреба и действа чрез батерийка. При необходимост той се залепва на рамото или на бедрото и се задейства чрез копче. Това активира миниатюрен лекарствен заряд, който постъпва в организма през кожата. Усвояването му става по кръвен път, “заобикаляйки” стомаха.

Създателите на пластира огласяват данни за предварителните тестове, в които са участвали 800 пациенти. Всички те страдат периодично от мигрена. Доказано е на практика, че новият метод на лечение няма странични негативни ефекти. От него пациентите се повлияват добре – редуцират се както споменатите симптоми, така също свръхчувствителността към светлина и звуци. Тестовете са следвали класическата методика с две групи доброволци, при което едната група получава медикаментозния пластир, а втората – пластир с плацебо. В рамките на два часа главоболието преминало напълно при 18% от хората в основната група, и само при 9% от участниците в плацебо-групата.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *