ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Отслабва ми едната ръка – какво да правя?

Имам сериозен проблем и искам да го споделя с вас. Казвам се Иван Серкеджиев, на 50 години съм – от Пловдив. От известно време усещам, че с едната ми ръка става нещо – усещам я по-слаба, някак по несръчна, като че ли понякога е чужда. Последния месец започнаха да ми потрепват мускулите на същата ръка, а това е дясната ми ръка, с нея работя. Посъветвайте ме какво да правя.

Вашето състояние изисква сериозно внимание – с разбираеми думи ще се постарая да Ви обясня по-важните причини за Вашето заболяване. Най-напред трябва да се мисли за заболяване на шийните прешлени -шипове, дископатия, дискова херния. След това за увреждане на нерви на самата ръка, не рядко това се получава и при изкълчване на раменната става, травми на ръката. При слабост на ръката от китката надолу се мисли за увреда на нервите в областта на китката – така наречените тунелни синдроми. По рядко, но и много по-опасно е заболяването Латерална амиотрофична склероза, трябва да се има и предвид нивото на електролитите в кръвта и други.

Единственото правилно решение е без колебание да се отнесете към специалист по нервни болести, който след обстойния преглед ще назначи необходимите изследвания, а ако прецени и лечение във болнични условия.

Д-р Танко Начев е невролог, консултант на Lekuva.net. Читателите при необходимост могат да го потърсят на тел. : 0898 / 990-788.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *