ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Контрастни душове лекуват пораженията от енергийния вампиризъм

Енергийният вампиризъм не е шега работа и сериозно въздейства на човешкия организъм

енергиен вампир

Истината за лошите усещания, които имаме след срещата си с човек с негативно енергийно излъчване е много проста. Не можем да бъдем облъчени, ако не позволим това. Тук трябва да си спомним принципа на скачените съдове. Ако един човек има излишък на енергия, то той ще бъде изсмукан от такъв, който чувства липса. Достатъчно е енергийните вампири само да ви докоснат, за да се случи това. Понякога дори и допир не е нужен – езотериците казват, че се случва чрез контакт на аурите.

Имали ли сте случай, в който работа, която ви доставя удоволствие, да ви натоварва? Работите заедно с колеги, денят минава леко, няма кой знае какво за връщане, а вие се прибирате все едно някой е изсмукал мозъка ви със сламка. И това е почти постоянно. На работата сте като мишки, а тръгнете ли си оттам ставате лъвици. Каква може да е причината? Естествено, вие сте в обсега на енергиен вампир. Напълно възможно е да не осъзнавате това, нито вие, нито този, който ви въздейства зле. Какво трябва да се направи?

Тук трябва да подчертаем нещо много дебело, нещо, което на всяка цена трябва да не забравяте. Подходът на всички енергийни вампири е еднакъв: те привличат вниманието на жертвата, а после я докарват до раздразнение с обиди и благодарение на това изсмукват енергията й.

Не й опонирайте, избягайте от скандала, заключете енергията си, като простите на насилника. Извинете се, кажете, че вината е ваша, съгласявайте се и се измъкнете от конфликтната ситуация колкото се може по-бързо.

Чисто физиологически може да направите още нещо за себе си. Преди да излезете сутрин, направете си топъл душ, като накрая завършите със студен. Така аурата ви ще е непробиваема за цели 24 часа.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *