Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Важно! Връхлита ни мощна магнитна буря!

Гигантски изригвания върху повърхността на Слънцето са фиксирани вчера от най-големите астрономически центрове на Земята.

magburiПлазменият поток от Слънцето ще достигне Земята през почивните дни, предупреждават от medikforum.ru. Това, както е известно, ще се отрази на самочувствието и жизнените ни процеси, като големи групи хора ще бъдат в риск в продължение на часове. Изригването е от степен М6.5 – доста сериозно. Последното с такава сила е било през ноември миналата година.

Медиците напомнят още веднъж какво трябва да се предприеме, за да се неутрализира негативното въздействие на космическия енергиен поток.
Най-чувствителни към него ще бъдат хипертониците и хората със заболявания на сърдечно-съдовата система. Слънчевата активност предизвиква магнитни бури, които нарушават обичайната дейност на кръвоносната система. Възможно е хората с такива слаби места да се почувстват зле, тъй като магнитните колебания променят кръвообращението в малките съдове. Друга особеност е повишеният адреналин в кръвта, което е предизвикваща дискомфорт промяна при по-чувствителните и емоционално лабилни хора.

Ето няколко полезни съвета, чието спазване със сигурност няма да ни затрудни. Първо – не трябва да ставаме рязко от леглото, защото това може да доведе до спазъм на кръвоносните съдове, световъртеж и дори припадък. Не бива да се преяжда и да се поемат тежки храни – най-добре е да се хапват плодове и зеленчуци.

Магнитната буря може да се окаже сериозно изпитание за много хора – но може и да отмине почти без да я усетим. Срещу природните сили не можещ да вървиш, но нищо не пречи да направиш онова, което е по силите ти! Става дума за собственото ти здраве!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *