Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ето колко е важен приемът на магнезий!

Над 80% от жителите на големите градове страдат от недостиг на магнезий, сочи статистиката.

rampiКакво означава това за здравето ни и как да решим проблема без неприятни последици? Недостигът на магнезий се отразява върху функционирането на сърдечно-съдовата система и опорно-двигателния апарат, припомнят от puls.bg. Липсата на този важен елемент може да се окаже причина за аритмиите, които ви измъчват при прехода от зимата към пролетта. Пак същата вероятно е причината за лесната умора и раздразнителност, за болките в мускулите. Ако сънят ви се нарушава от мъчителни схващания и не си намирате място от внезапни спазми в краката, това е сигурен белег, че трябва да се погрижите за директен прием на магнезий. При крампи /мускулни схващания/ няма смисъл да разчитате, че ще набавите недостигащия магнезий чрез храна!
Лекарственият пазар предлага качествени продукти, в които магнезият е комбиниран с витамини и повлиява добре състоянието на застрашените системи. Дозирането е според потребностите: възможно е да се изработи програма за профилактика, или при необходимост да се направи съдействащ по-сериозното лечение вариант.
От приема на магнезий се повлияват добре и напълно здрави хора, които упражняват тежък физически труд или спортуват активно. Знае се, че тялото изхвърля основните количества от елемента при обилно потене и възстановяването на баланса може да стане най-бързо чрез допълнителния му прием. Добрите нива магнезий улесняват работата на сърцето, действат съдоразширяващо и стабилизират артериалното налягане. Наричат магнезия още антистресов микроелемент, защото подкрепя нервната система да реагира стабилно при стрес и напрежения.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *