ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Какво лекуват белите камъни?

Белите камъни носят добър късмет, изобилие, изцеление от страхове и недоволство

бял камък

Бялото е еквивалент на дневната светлина и победата над мрачните мисли и болестите. Дарява сила и енергия, подобрява настроението, създава усещане за празничност и тържественост. Белите и светлите камъни оказват лековито въздействие на централната нервна система, възстановяват структурата на мозъчната тъкан.

Магнезит е камъкът сватовник

Освен бял минералът може да бъде още сив жълт и кафяв. Оказва благотворно влияние на нервната система, помага в стресови ситуации, успокоява и омиротворява. Казват, че има свойството да привлича хората един към друг и да им помага да намерят идеалната си половинка. Затова го наричат камък сватовник. Полезен е и за децата, като ги прави по-послушни и нежно ги кара да уважават родителите си. Съществува поверие, че ако снаха подари на свекърва си магнезит, ще спечели нейната майчинска любов. В качеството на талисман камъкът показва на своя притежател верния път, независимо дали става въпрос за физическо или за духовно пътуване. От астрологична гледна точка магнезитът покровителства най-вече представителите на въздушните зодии – Близнаци, Везни, Водолей. Внимателно трябва да подхождат към него огнените зодии – Овен, Лъв, Стрелец.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *