ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Броколи срещу рака – възможно е!

Вкусният зеленчук броколи може да се окаже и една от надеждите на човечеството в борбата срещу раковите заболявания.

brokoli-bademiБроколи и рак: в тази посока работят лекари от университета “Джон Хопкинс” в Мериленд, САЩ. Те са открили в зеленчука веществото сулфорафан, което унищожава голям брой болестотворни бактерии. Сулфорафанът се справя успешно и с онези от тях, които причиняват язва на стомаха.
Истинска сензация е това, че сулфорафанът помага и срещу раковите заболявания, пише medikforum.ru. Веществото е добро профилактично средство при някои форми на рак на стомаха и простатата. Той е приложим също при остеоартрити и други ставни страдания. Негово незаменимо качество е съдействието за регенерация на повредени тъкани.
Има в броколито и други стойностни съставки – например синергин, анетолритион и индол-3-карбин. Този букет тонизира имунната система и я настройва за борба с раковите изменения в организма. Синергинът директно блокира деленето на злокачествените клетки, след което ги унищожава.
Много хора смятат този зеленчук за екзотика, за глезотия, с която не е нужно да си угаждаш. Време е загриженият за здравето си човек да приеме нещата сериозно – т.е. че не става дума за прищевки, а за разумно ползване на лекарствата от природата. Броколи и ракова профилактика – да помислим върху тази връзка!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *