ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Може ли да се отслабва насън?

Революционна диета от САЩ набира скорост след анонса, че е възможно да се отслабва и насън! Как става това, какви са тайните на Overnight Diet ?

sleepingOvernight Diet е създадена от д-р Каролин Аповян, изявен диетолог от Бостън. Въпросната диета ще се хареса на много хора, защото изисква хубава почивка и здрав сън, по време на който мазнините в тялото се стопяват. От менюто не са изключени дори храни като макарони и картофи, разрешава се и една чаша вино на ден. Гарантираното отслабване е 3 кг на седмица.
Как става това?
В един ден от седмицата не се приема никаква храна с изключение на специалните коктейли, които си правите сами с блендер в кухнята. Ролята на тези коктейли е да включат организма на режим, при който рязко се съкращава производството на инсулин в тялото. При това положение започва интензивно разграждане на мазнините: то е най-активно по време на сън, защото тогава и нивото на инсулина е най-ниско. През следващите 6 дни от седмицата режимът на разграждане е валиден, а вие можете да се храните с предпочитания към протеиновите храни – месо, риба, яйца. Допустими са умерени порции картофи и паста, авокадо, дори фъстъчено масло. През следващата седмица схемата 1+6 се повтаря отново – и така до момента, в който решите, че сте постигнали идеалното си тегло.
Д-р Аповян предлага множество рецепти за коктейли, ето една от тях:
250 грама нискомаслено кисело мляко, няколко кубчета лед, половинка обелена краставица, един морков, един домат, един стрък целина, две шепи спанак, сол, пипер. От тази разбита в блендер смес се приема по три пъти на ден в обичайните часове за хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *