ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Капки за очи превърнаха жена в извънземно

57-годишна жена заприлича на извънземно заради алергичен шок, причинен от капки за очи.

kapkiАнгличанката Линда Хоф искала да си поръча нови лещи за очите и отишла на проверка за диоптрите в един от оптичните центрове на Нюкясъл, разказва medikforum.ru. При въпросната проверка се използват капките за очи проксиметакаин 0.5%. С тяхна помощ може да се диагностицират диабет и повишено артериално налягане. Няколко часа след прилагането на капките Линда почувствала дискомфорт, очите й започнали да сълзят. Линда си помислила, че това е някаква реакция, която ще отшуми. На следващата сутрин обаче тя едва успяла да си отвори очите. От огледалото я гледало непознато същество, цялото подпухнало и с кървави кръгове около очите. Изплашената пациентка изтичала веднага в оптичния център, откъдето я насочили да си купи антихистаминови препарати от аптеката. Препаратите не помогнали и Линда постъпила в болница.
Пред лекарите Линда разказала, че и друг път са я изследвали с проксиметакаин, но никога не й се е случвало подобно нещо. Сега злощастната пациентка пие специални медикаменти, но алергичният оток не е заличен и никой не може да й каже кога всъщност лицето й отново ще стане предишното.
Оптичната верига, чиято клиентка е Линда, отрича да има вина за състоянието й. Въпросните капки са стандартен продукт, който ползват всичките им пациенти. Тези офталмологични капки са универсални и се използват също при различни оптични процедури и операции. Каква точно е причината за острата алергична реакция на Линда Хоф, си остава истинска загадка.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *