Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Малки тайни на здравословното хранене

Всеки, който иска да се храни здравословно и да държи килограмите си под контрол, се интересува от различни диети и от това как да приеме по-малко калории, без да го измъчва вълчи глад.

hraneneИма някои малки тайни в храненето, които могат да бъдат полезни практически на всеки, отбелязват от medikforum.ru. Така например е добре да се откажете от преработените меса, от месните полуфабрикати. Но ако не можете без тях, изберете най-малко натоварващия продукт. Да кажем – вместо кренвиршите избере шунка. Ако го правите, в рамките на една седмица ще сте приели с 500 калории по-малко само от „икономията” с този продукт.
Изяждайте по една прясна краставица преди всяко хранене. Този зеленчук не само ви дава витамин С, но и помага за разграждането на мазнините.
Привържениците на здравословното хранене препоръчват да се ядат малки количества храна по 5-6 пъти на ден. Вече е известно обаче, че по този начин тялото не може да се настрои за нормално храносмилане. Хранете се три пъти, но без да се оставяте да прегладнявате и без да преяждате! Ядро на тези хранения трябва да бъдат протеиновите продукти.
Заменете сладкишите с цитруси: в плодовете им се съдържат елементи, които изгарят мазнините и разреждат сгъстената кръв, което пречи на образуването на тромби. Полезно е и да се изпива по чаша червено вино на ден. Виното съдържа хормона адипонектин, който ускорява разграждането на мазнините.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *