ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Какво спомага за спадане на нервното напрежение

Кръговите движения с тялото се изпълняват в изправено положение с поглед към прозореца или друго пространство отдалечено поне на 2 м.

Очите са отворени, погледът е отпуснат, разфокусиран и отправен в далечината. При движения на тялото от кръста нагоре с разкрачени крака и амплитуда приблизително 180°, погледът, както е нефокусиран, следи картината, чието въображаемо движение е противоположно на посоката на тялото. Това не е физическо упражнение, изпълнява се бавно. Целта е да се прави с максимално отпуснато тяло. Изпълняват се по около 50 двустранни кръга.

Разновидност на упражнението са кръговите движения само на главата пред която на 10-15 см. сме поставили пръста си. Погледът е отправен към далечината, вниманието следи въображаемата посока на движение на пръста, противоположна на посоката на движение на главата.

Добре е кръговите движения да се правят и сутрин и вечер, защото те спомагат за спадане на нервното напрежение.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *