Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Можем ли да лекуваме грип и настинка с хомеопатични лекарства?

По-добре безопасна алтернатива навреме, отколкото закъсняло лечение с антибиотици

грип

Има цяла школа лекари, които твърдят, че е по-добре да се използват хомеопатични лекарства при грип и настинки, защото подпомагат естествената защита на организма.

„Предписват се за лечение, след като се изучат симптомите на заболяването, за да действат в синхрон с начина, по който организмът е избрал да се справи. Той например, може да повиши температурата, за да се излекува, или да предизвика кашлица, за да отдели секретите. Тогава хомеопатичното лекарство не сваля температурата предварително и не потиска кашлицата насилствено, за да не се задълбочи проблема „, обяснява пред вестник „Всичко за семейството“ д-р Дора Пачова, магистър по хомеопатична терапия и директор на Центъра за здраве и образование “ Едикта“. Алопатичната или конвенционалната терапия действа срещу симптомите -дава лекарство за понижаване на температурата или обезболяващо за болка.

Друго предимство на хомеопатичните лекарства е, че не внасят химични вещества в организма и не го натоварват, а само стимулират собствените му оздравителни сили.

Лекарствата представляват разредени субстанции, преминали специална процедура на активиране и стабилизиране.

С хомеопатия могат да се лекуват настинка, бронхити и пневмонии, но с индивидуално подбрани лекарства. Все по-често пациентите предпочитат да се лекуват с хомепатия и даже се опитват да го правят сами по чужди схеми или съвети. Това е опасна практика и не бива да се прилага без консултация със специалист.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *