ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Вредата от фаст фууд е същата както от хепатита!

Редовното хранене в заведения от типа на Макдоналдс може да се окаже пагубно за черния дроб на онези, които си падат по хамбургери, пържени картофки и всичко което наричаме фаст фууд.

фаст фуудНово изследване на американски учени е установило, че един месец на фаст фууд се равнява на преболедуване от хепатит. Негативният резултат не е само за разширяващата се талия, но най-вече за черния дроб. Най-опасни за този важен орган, оказва се, са любимите на милиони деца картофки. Виновни са допълнителните ингредиенти – сол, захар и самата технология на приготвяне. Пърженото в многократно използвана мазнина без съмнение не е нещо полезно!
Медиците съветват да се избягва цялото меню в подобни заведения, пише www.kp.ru. Отнася се и за уж здравословните салати. Те са сочени като опит на хранителните вериги да променят профила на менюто си и да предложат алтернативи на критикуваните храни. Само че какво е разкрито за свежите салати? Те изобщо не са толкова свежи. А за да се съхрани видът им на нещо току що приготвено, зеленчуците се обработват с пропиленгликол. Ако думата не ви говори нищо – добре е да знаете, че това вещество влиза в състава на обикновения антифриз!
Мащабите на описания “фаст фууд-хепатит” са чудовищни. Само в САЩ има 160 000 заведения, които предлагат такава храна. Всеки ден те обслужват 50 милиона потребители.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *