ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Важно! Безплатни прегледи за бъбречно-каменна болест!

bubrekПациенти с бъбречно-каменна болест имат шанс да се допитат до водещи специалисти по време на кампанията, организирана от пациентско сдружение и Александровската болница в София!
Безплатните прегледи, които започнаха от началото на месеца, продължават до 30.04.2013, обявиха организаторите чрез puls.bg. Идеята е по време на тези прегледи да се изясни метаболитната причина за болестта.
Безплатният прием ще е във всеки работен ден от 12 до 13.30 часа в Клиниката по нефрология при Александровската болница. За да получите достъп до дежурните специалисти, трябва да се запишете предварително ( контакти – 0885-729-557 от 14 до 17 часа).
Какво включва безплатният профилактичен преглед? Първи преглед на ехограф; клинични изследвания; втори преглед с анализ и метаболитен тест. Пълният пакет е изцяло безплатен!
Организаторите вече обявиха, че кампанията има финансовата подкрепа на Райфайзенбанк. В екипа за прием участват професор Е. Паскалев, д-р Б. Златков, д-р Ортова и д-р Генов.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *