Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Кога ракът ще престане да бъде смъртна присъда?

В близките 5-10 години ракът може да се превърне от смъртна присъда – в хронична болест, протичаща дълги години при медикаментозен режим.

rakПрогнозата се базира на готовността за революционно лечение, към което науката отдавна се стреми, обяви специализираният сайт medikforum.ru. Лекарите ще правят ДНК-анализ на тумора и ще са наясно с генетичния код за неговото лечение. Това ще дава възможност да се състави оптималната лекарствена комбинация, която ще потиска развитието на болестта.
Много е възможно в този срок да не бъде постигнато радикално лечение. Описаната терапия обаче няма да позволява на страданието да прогресира и да се разпространява по целия организъм. На практика това означава “замразяване” на заплахата за живота на заболелия пациент.
Нещо подобно вече е постигнато в борбата срещу СПИН с появата на високоактивната антиретровирусна терапия. Днес с помощта на медикаменти вирусът на болестта може да бъде държан под контрол неопределен брой години, а продължителността на живота да бъде ограничена единствено от естествените процеси на стареене. Преди трийсетина години пациентите със СПИН са били обречени да напуснат света до 3-4 години, както в днешно време това все още се случва при много видове рак.
В Института по изучаване на раковите заболявания в Лондон такъв тип терапия ще позволи на хора, които днес са обречени до месеци, да живеят десетилетие и дори повече. В рамките на това десетилетие медицината ще напредне още повече, а значи – и шансовете на пациентите ще се увеличат.
Трябва да търсим начини за пълно излекуване на раковите заболявания, коментира директорът на института, професор Алън Ашуърт. Много често от тях страдат възрастни хора. С методиката на консервация на първо време ще е възможно животът на тези хора да се удължи толкова, че един ден те да си отидат по естествени причини – а не заради заболяването!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *