ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

По-тежки грипни епидемии заради глобалното затопляне!

Климатичните промени усилват размаха на грипните епидемии. Нещата се усложняват с всяка изминала година, твърдят учени от Университета в Аризона.

gripКолкото по-топли са зимите, толкова по-дълго става времето, в което върлува заразата. Сега грипът атакува човека по-рано от обикновено; самата епидемия е по-разтегната във времето и от човек на човек се предават все по-устойчиви щамове.
В много страни грипните епидемии започват в края на зимата, дори в началото на пролетта. Топлата зима създава допълнителни опасности – дори само с това, че хората не считат за нужно да се защитават от грипните вируси. Практиката доказа категорично, че без ваксини податливостта на организма към зараза е категорично по-голяма, пишат от medikforum.ru.
Изследователите са проучили механизма и времето на разпространение на грипните епидемии от 1997 година до наши дни. Установено е, че когато епидемията започне рано, заболеваемостта е висока – хората не са имали време да се ваксинират. Има и необяснима последователност в процента на заболяванията: ако една година повалените от грипа са малко, на следващата са необичайно много. Нещо подобно е имало в Америка през 2011-2012 година. Преди година болните от грип в САЩ са били рекордно малко. За сметка на това още през есента на 2012-а заболеваемостта рязко се вдигнала и се очертала една от най-мощните епидемии за последните години.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *