Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Араповският манастир – Богородица лекува с поглед!

Очите на Св. Богородица буквално са втренчени в теб

Араповски манастир

„Манастирът е много стар, но енергията, която витае около него е много силна. Не е красив колкото Рилския манастир, но според мен трябва да се види! Днес говореха за чудотворната икона на Богородица, която се намира в него. Аз съм я виждала – бях там!

Стана ми лошо, като я погледнах в очите. Една жена каза, че странното, което е в нея, е, че където и да гледаш, погледът й е все към теб и очите й са вперени в теб! Иконата е много красива и смятам, че наистина е чудотворна! Като излязох от параклиса, плачех и дори не знаех защо! Чувството да стоиш пред тази икона наистина е странно, все едно е жива и все едно те гледат нейните очи!” – разказва Роза Александрова, която до този момент не е имала конкретен проблем, за който да отправя молитви към Богородица.

След тази случка в Араповския манастир край Асеновград я отвежда внезапното нещастие. Съпругът й катастрофира тежко. След четири операции остава напълно обездвижен. Като изчерпали доверието в медицината, близките тръгнали по врачки. Една от тях ги насочила точно към този манастир и тази икона. На Роза наистина й прилошало от постоянно следящия я поглед на Богородица, но шест месеца по-късно съпругът й бил на крака.

Оттогава и голямото семейство на вярващите в чудесата се увеличило с още една душа.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *