Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

През зимата открийте тайната на удоволствието

Любовта и удоволствието са синоними, а влюбеността е едно от най-силните наслаждения

Физическото и емоционалното преживяване на любовта само по себе си е усещане на удоволствие. Всъщност любовта е удоволствие от това, което получаваме, и от това, което даваме.

Намерете време да се занимавате с това, което ви харесва, да се поглезите: любима музика, масаж.

Удоволствие може да има и от движението. Звучи банално, но движението е живот. 30 минути спорт дневно повишават концентрацията на „хормоните на щастието“ пет пъти. Не е нужно да поставяте рекорди – достатъчно е 3-4 пъти седмично в течение на половин час да се разхождате или да тичате.

Танците най-добре избавят от депресия – в тях има и движение, и положителни емоции, общуване и музика. Още Питагор е използвал музика за лечение на някои заболявания, а Авицена в „Канон на лечебната наука“ предписвал на страдащи от меланхолия да слушат музика.

Още Питагор е използвал музика за лечение на някои заболявания, а Авицена в „Канон на лечебната наука“ предписвал на страдащи от меланхолия да слушат музика или пеенето на птици. Заниманията по йога помагат да се възстанови душевното равновесие, избавят от тревогата, раздразнителността, помагат човек да придобие увереност в себе си, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *