ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Активен въглен – необходим и полезен във всякакви ситуации

Повечето хора не подозират колко ефективен може да бъде активния въглен

Може би не знаете, че малките черни таблетки могат да се окажат спасяващи в непредвидени ситуации с техните мощни абсорбиращи свойства. Затова е добре е да имате в домашната си аптечка, а защо не и в бюрото в офиса, няколко блистера активен въглен.

Неутрализира алкохола

Ако ще ходите на сватба на роднина, на купон у приятели или на корпоративно парти, мушнете в джоба си от невероятните хапчета. Само 2 или 4 от тях, взети преди наздравиците, ще държат главата ви трезва през цялото време. И това не е всичко. На сутринта стомахът ви няма да се бунтува, ако не сте се удържали в хапването и напитките. И все пак, не прекалявайте.

Ефикасен при гадене и отравяне

Престояла или замърсена храна може за дълго да разстрои червата ви и да ви създаде неприятни емоции. Ако още при първите симптоми посегнете към въглена, може да си спестите куп досадни преживявания.

Колко да вземете? Лекарите предписват по 1 таблетка на 12-15 килограма от теглото. Ако тежите 60 кг -4 хапчета са достатъчни. Пийте ги с преварена вода. Колкото по-навре-ме, толкова по-добре, пише вестник „Всичко за семейството“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *