ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Как се извършва термовизуален преглед?

Това изследване може да даде повече информация, отколкото няколко лекарски прегледа

Затова повечето специалисти наричат термовизуалния преглед „безценен помощник на специалиста“.

За термовизуалното изследване пациентът трябва да свали дрехите си и да застане като за снимка пред малка камера. Първичният преглед на цялото тяло е от половин до един час. Резултатите излизат на цветна разпечатка, където подробно се записват всички данни от прегледа. После пациентът се насочва към специалист.

С термовизуалното изследване се получава висококачествено цветно изображение, което превъзхожда по много параметри ултразвуковите снимки, и така проблемите се разглеждат по-мащабно. Някои сърдечни оплаквания например може да са предизвикани от хиперфункция на щитовидната жлеза. И ако това не е известно на лекаря, той ще предписва на пациента хапове за сърце, вместо да лекува истинската причина за оплакванията.

Възможно е индикация за болни бъбреци да се открие в областта на глезена. Когато се изследват вътрешните органи и е трудно да се постави диагноза, задължително се проверяват ходилата и дланите на пациента, където според китайската медицина са проектирани биоактивните точки на всичките органи. Тяхното инфрачервено излъчване доказва или отхвърля първоначалната диагноза, пише вестник „Всичко за семейството“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *