Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Температурните реакции са показател за състоянието на здравето

Има метод бърз и надежден, чрез който могат да се откриват много от лошите болести

Термовизията е функционален тип диагностика и може не само да види патологична формация, но и да определи нейния характер – възпалителен, доброкачествен, онкологичен, обяснява д-р Маринов от XXII диагностично-консултативен център в София, който практикува този метод от 15 години.

Изследването чрез термовизия е единственото по рода си, което улавя промените в кръвоносните съдове, характерни за ракови заболявания. Това е много важно при онкопрофилактиката, тъй като ракът на гърдата например може да се развива в продължение на повече от 10 години, преди да се прояви.

Прегледът се извършва на принципа на фотографирането. Камерата заснема топлината, която излъчва тялото чрез специална оптична система, а снимките се виждат на монитор. По тях се определя състоянието на организма. Разликите в температурата на тялото се отчитат в различни цветове и по тях се определя състоянието на отделните органи. Здравото тяло се появява в зелен цвят, а при прегледа се търси ненормален топлинен образ.

Температурни реакции има при всички видове болести – бактериални, вирусни, алергични, нервно-психически. Те се използват за откриване дори и на още непроявени здравни проблеми, пише вестник „Всичко за семейството“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *