ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Кои заболявания са виновни за торбичките под очите?

Неприятният козметичен дефект крие много по-сериозни последствия за здравето от една лоша визия само

Торбичките под очите на първо място са свидетелство за нарушения в работата на сърцето и бъбреците. Дълбоките причини може да преодолее само лекар. Но често сами си вредим, преди всичко с неумело, неграмотно използване на козметични продукти. Кожата около очите е много нежна и лесно реагира и на най-малкото въздействие. И отоците могат да се дължат на най-неочаквана причина. Например недопустимо е да оставяте нощния крем до сутринта върху лицето си. Той трябва да се намира върху кожата около два-три часа, преди да заспите. След това обезателно го свалете с козметична салфетка и оставете кожата без всякакво въздействие, за да диша свободно.

Не трябва и да наблягате на чая или други течности преди сън. По-добре се спи без възглавница, в краен случай върху малка и плоска. Задължително проветрете спалнята, тъй като трябва да се спи в прохладно помещение  и сънят е по-здрав, и обменните процеси са по-интензивни. А главното – никакъв крем за през нощта!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *