ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Как да спим правилно?

Преди да легнете в постелята, вие извършвате един привичен ритуал – вземате душ, миете зъбите си. Ако обаче съчетаете процедурите по очистване на тялото с вечерна хигиена на душата, шансовете да запазите здравето си и да подобрите качеството на съня си нарастват значително.

  1. След тежък ден е добре да се освободите от негативните емоции с техниката на „поми­тащото дишане“. Лежейки по гръб, обърнете глава наляво и вдишайте дълбоко, като еднов­ременно с това си припомняте най-неприятния епизод от изми­налия ден. Върнете се в изходно положение и „издишайте“ това, което ви безпокои. На следва­щото вдишване обърнете глава надясно, а при издишването се върнете отново в първоначално­то положение, разкъсвайки окончателно негативните енер­гийни връзки. Упражнението про­чиства психиката, успокоява и ускорява заспиването.
  2. Снемете мускулното напре­жение и се избавете от натрап­чивите мисли с помощта на афирмацията – позитивни твърде­ния, даващи ви възможност да промените начина си на мисле­не. Направете 3 дълбоки вдишва­ния и издишвания, след което бавно произнесете наум (още по-добре на глас) следните ду­ми: „Аз се освобождавам от напрежението. Аз се освобож­давам от страха. Завладява ме спокойствие. Аз живея в мир със себе си. Аз съм в пълна безо­пасност.“
  3. Има и още един начин да се успокоите, наречен „в люлка­та“. Съсредоточете се върху ди­шането си и си представете, че тялото ви леко се люлее напред- назад. Можете да си представи­те, че се намирате в хамак или в лодка в морето. След броени минути ще усетите как ви завла­дява наистина блажено спокой­ствие.
  4. Настройте се за приятни съ­нища и се очистете от натрупа­ната през деня негативна енер­гия с техниката на „бялата свет­лина“. Лягайки да спите, мисле­но обкръжете себе си с бяло си­яние – можете да си представи­те и някой друг цвят, който ви ха­ресва повече, но той непремен­но трябва да бъде светъл. Целта е да се почувствате така, сякаш ангел-пазител е хвърлил върху вас завивка, изтъкана от любов и защита.

За да си осигурите качествен сън, но онзи дълъг, напоителен и спокоен сън, който ви кара да се чувствате като нови на сутринта, имате нужда от магнитна възглавница BIOMAGNETIC POWER.

Предимствата на биомагнитната възглавница BIOMAGNETIC POWER са:
• Материята, от която е направена е изключително устойчива на бактерии и акари.
• Подходяща е за хора предразположени към алергии от домашен прах.
• Бамбуковите влакна естествено регулират температурата, което я прави подходяща за използване през цялата година, тъй като те успешно се адаптират към всяка температура.
• Органичните и естествени характеристики на бамбука гарантират, че няма да има раздразнение, затова бамбуковите влакна са подходящи за хора с изключително чувствителна кожа.

 

 

Безсъние, проблеми със съня и колко важен е правилния избор на възглавница

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *