Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

3 правила без които здравето ни ще е в риск

Някой може да изброи и още 133 полезни правила, но основните, които имат грижата за нашето здраве не са чак толкова много

Достатъчно е да спазвате само тези три правила, за да имате дълъг и спокоен живот. Никой не казва, че няма да боледувате изобщо, но поне ще преминавате през изпитанията за вашия организъм много по-лесно.

Първо правило

Пушенето е вредно за здравето! Освен стремително повяхващата красота следствие от действието на никотина е ракът на шийката на матката. Затова вредата от пушенето е безспорна. Никога не правете грешката да пушите, след това да откажете цигарите за известно време и след това да пропушите отново. Запазете неутралитет, не посягайте към тютюна, за да не допуснете една и съща вреда да въздейства вредно върху вашето тяло и здраве цели два пъти.

Второ правило

Ако живеете в географски ширини, където слънцето е оскъдно, добре е да прибегнете до помощта на солариум, тъй като няма здраве без слънце. Независимо че напоследък при думата „солариум“ хората правят уплашени физиономии, не трябва да се подценява недостигът на витамин D в организма. Проблемите с яйчниците са малка част от болестите, които могат да бъдат предизвикани от липсата на въздействието на ултравиолета върху човешката кожа. В никакъв случай обаче не трябва да се престаравате. Естествената слънчева светлина може да стане прекрасен изход от положението, затова се старайте да не пропускате приятните слънчеви дни.

Трето правило

Радвайте се на живота. Не забравяйте понякога да се поглезите с шопинг или други близки до сърцето ви занимания. Това се отразява не просто върху психологическото ви, но и върху физическото ви здраве. Причината е в хормона серотонин и в аминокиселината триптофан. Аминокиселината може да си набавите и с храната: сливи, банани, месо от пуйка или извара. Докато хормонът в организма на жената се образува по естествен начин в резултат на приятни моменти в живота – било то правене на секс или покупката на нови обеци.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *