Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Колко странна може да бъде странната форма на пениса?

Не е странно онова, което обичаме, но има моменти, в които някои анатомични особености на любимия може да ни се сторят странни

Формата на пениса не е еднаква при всички мъже, макар това да не личи от пръв поглед. И все пак, има случаи, в които малкият приятел на вашия приятел е с доста необичаен формат. Какво да правим в подобни моменти?

Ако Той гледа надолу

Има случаи, при които пенисът дори и в „пълна бойна готовност“ е насочен надолу. Ако той е твърд и напрегнат, всичко е наред, а своеобразното му положение просто е структурна особеност.

Как да постъпите? Полезните съвети научаваме от списание „За жената“. Добре е да знаете, че при някои сексуални пози, при които пенисът се отклонява нагоре към корема, може да се появи усещане за дискомфорт у мъжа. Възможно е партньорът ви да не се оплаче, особено ако анатомичните му особености го притесняват. Така че проявете съобразителност и деликатност в тази ситуация.

С пиърсинг

Идеята за секс с „пробит“ мъж възбужда по-авантюристично настроените жени, склонни към експерименти. Според изпробвали, украшението на пениса гарантира на партньорите необикновени преживявания. Подобни слухове се разпространяват предимно от мъжете. Неслучайно и украшенията са с гръмки названия -„Принц Алберт“, „Жезълът на принца“, „Рогът на еднорога“…

Как да постъпите? Някои видове пиърсинг наистина могат да създадат нови усещания. Но ако вярвате на тези, които са изпробвали секс с пробит пенис, имайте предвид, че е твърде възможно да преувеличават преживяванията си. Не са изключени и проблеми. Украсеният пенис може да скъса презерватива – добре е да помислите за безопасността на секса. Възможно е пиърсингът да намали чувствителността на пениса, а раната в мястото на пробиването да не зарасне дълго време и да е болезнена.

Струва ли си този експеримент, решава мъжът. Но ако сте стабилна двойка, би било добре и вие да си кажете мнението.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *