ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Хомеопатичните лекарства са опасни за децата?!

Изследователите предупреждават колегите си лекари да бъдат много предпазливи при избора на терапия за лечение, защото „безопасни” лекарства няма!

Учените от университета в Мелбърн правят проучване за историята на болестта на различни пациенти в разстояние на една година от 2002 до 2003 и по време на изследването се натъкнали на тревожни данни. Наблюдавала се тенденция от поява на тежки странични ефекти и дори фатален край при пациенти до 16 години, на които са били предписвани основно билково лечение, витамини и натуропатични таблетки.

Оказало се, че регистрираните случай с тежки прояви на странични ефекти съвсем не са малко. 4-ма пациенти починали, сред които било и 10 месечно бебе, което е лекувано с натуропатични препарати, които трябвали да оправят екземата му, в следствие на които починало от септичен шок. Не само австралийските учени, но и тези в Англия, които провели такова изследване в страната стигнали до тези изводи.  Основната причина за фаталните последствия се обяснява с факта, че в тези случай традиционната медицина е била заменена изцяло и рязко с нетрадиционна и най-вече хомеопатична терапия.

 Лекарствата – нож c двe остриета

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *