Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Отслабвайте, но бавно!

Здравословното отслабване е не повече от един килограм на месец, иначе става опасно.

Килограмите, които натрупваме в продължение на години не могат да се махнат ей така с магическа пръчица. Рязкото отслабване е опасно, затова не трябва да се бърза с отстраняването на излишните килограми. Идеята е, че колкото по-бавно губите килограмите, толкова по-малка е вероятността те да се възвърнат отново и то без да се напрягате с някакви изтощителни диети.

Диети всякакви се пишат из медийното пространство, но основното нещо е да промените начина си на живот и хранителните си навици. Задължително е като начало да промените отношението си към храненето. Спазвайте тези правила:

  • Не се хвърляйте на диети, които ви задължават да пиете някакви медицински препарати за отслабване или прекалено много течности.
  • Забравете за храните, които съдържат много тлъсто, мазно и са прекалено калорични.
  • Вечер преди лягане никакви бонбони, сладки, чипсови и други „лоши” храни.
  • Яжте по-често и в по-малки порции.

Ако отслабвате рязко с повече от 1 килограм на месец може да доведе то отпадналост, косопад, чупливи нокти, кожни проблеми, акне, дехидратация, анемия и т.н. здравословното отслабване е постепенното.

В странния свят на порциите…

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *