ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Защо правилното кръвообращение е толкова важно?

Общата дължина на всички кръвоносни съдове при един средно голям човек достига около 100 000 км. Кръвта циркулира в тях в два неза­висими кръга: белодробен и телесен (по-малък и по-голям кръг на кръвообращение).

В белодробния кръг от сърцето към белия дроб се изпомпва венозната, „употребена“ кръв, къ­дето тя отдава въглеродния двуокис и приема кислород. Тогава кръвта отново се всмуква в сърцето и чрез големия кръг на кръвообращение се разпределя в цялото тяло. Излизащите от сърцето кръвоносни съдове – артериите – при всеки удар на сърцето трябва да издържат на едно високо налягане. Затова техния мускулен слой е по-силен от този на ве­ните. Вените също така са по-малко еластични от артериите. При всяко движение мускулите на краката и ръцете се свиват, упражняват на­лягане върху вените и изтласкват по този на­чин кръвта с помощта на вградени венозни кла­пи обратно към сърцето.

Тази сложна система от сърце и кръвоносни съ­дове, която работи без прекъсване, с напредва­не на възрастта естествено става по-податли­ва на увреждане. Тъй като очакваната продължи­телност на живота в индустриалните страни през последните години нарасна, повиши се и числото на страдащите от заболявания на сър­цето и кръвообращението. Междувременно всеки втори човек в Австрия или Германия уми­ра от заболяване на сърцето и кръвообращени­ето. Цифрите от началото на седемдесетте го­дини все пак са със слаба тенденция за намаля­ване.

Доброто кръвоснабдяване на мозъка, крайниците и всички тъкани е в основата на здравето и жизнеността. Когато кръвоснабдяването е нарушено, това може да доведе до проблеми като непрекъснато студени крайници, трудна концентрация, слаба памет, увеличение на риска от инсулт.

ВИНОГИН МАКС (VINIOGIN MAX) е хранителна добавка, която подпомага кръвоснабдяването, като съдейства за поддържане на еластичността на кръвоносните съдове и съдоразширяването. Активните съставки са произведени във Франция и са с гарантирано качество. Това са екстракт от гинко билоба, удивителна със способностите си за поддържане доброто състояние на кръвоносните съдове, и Винитрокс (Vinitrox ™) – революционно откритие на френските лаборатории Bio Serae.

Научни изследвания на френските учени доказват, че екстрактите, с които е създаден Винитрокс, действат в подкрепа на съдоразширяването, което съдейства за по-доброто оросяване на мозъка и останалите органи в организма. Пряко следствие от това са топлите крайници и подобрената памет.

Търсете в аптеките, без рецепта!

Кои са причините за сърдечно-съдовите заболявания?

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 2 до “Защо правилното кръвообращение е толкова важно?

  1. Даниела Славова каза:

    Родителите ми взимат Виногин Макс за подобряване на кръвооросяването. Те са много доволни, нямат студени крайници нито проблеми с паметта. Пък и за мен е очевидно, че се чувстват по-добре!

  2. Мария Танева каза:

    Може да ви се стори прехвалено, но Виногин Макс наистина ми помогна да реша един страшен проблем за мен. Аз съм на 45 години и забелязах, че напоследък трудно запомням и трудно се съсредоточавам. Реших, че е недопустимо на тази възраст да имам такъв проблем и се заех да си реша проблема. Промених драстично начина си на хранене като започнах да се храня само с продукти, които стимулират паметта и допълнително засилих ефекта с хранителната добавка Виногин Макс. Започнах да тествам паметта си като умишлено се опитвах да запомня разни цифри и текстчета и само след месец видях, че имам подобрение и това определено се дължи на Виногин Макс.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *