Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Аланис Морисет: Следродилната депресия не е срамна!

Певицата си е поставила благородна цел в името на бъдещия живот

 

Аланис Морисет споделя, че много би искала както да говори за проблема си свободно, така и да направи всичко, което е по силите й това да не се случва с никоя жена, която наскоро е станала майка. Става въпрос за следродилната депресия, от която тя е страдала и която е била причина за много неприятни емоции. Факт е, че повече от 80% от жените, които са станали майки наскоро преживяват следродилната депресия така да се каже „на педал“ говорят за това. Често се случва тези жени да обвиняват само себе си за всички нещастия и беди, които им се случват, а близките им да нямат никакъв толеранс.

Талантливата певица сподели, че е страдала от болестта след раждането на сина си през декември 2010 година.

Признанието й има за цел да накара майките, които са изпаднали в подобно състояние, да споделят проблема си и да говорят за това. Макар на пръв поглед следродилната депресия да изглежда невинна, тя може да има доста сериозни последствия. Ако се открие и се лекува навреме, тези жени могат да спестят доста неприятни емоции, както на себе си, така и на своите близки.

„Мислех, че лошите мисли ще си отидат постепенно, но в един момент започнах да осъзнавам, че колкото повече чаках, толкова по-зле се чувствах“, сподели Аланис.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *