Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Нана продължава лечението си в Израел

  • Състоянието на телевизионната водеща се подобрява, разбра „Доктор“ от нейни близки

Химиотерапията, на коя­то Нана се подложи в Изра­ел, дава резултат. Туморът в млечните жлези е локализиран, а състоянието на водещата – стабили­зирано.

Само преди седмица тя отново била засечена в самолета за Тел Авив, а останалите пътници пък открили, че Нана изглеж­да много по-добре, от когато и да било.

„Лошите новини се разпространяват със скоростта на светлината. Около Нана няма новини, значи всичко е наред“, коментира пред вестник „Доктор“ пък неин колега. Поводът за коментара беше публикация в столично издание, че състоянието на Нана Гладуиш се влошава. Според медията лечението й в Израел не давало резултати и дори телевизионната звезда била спряла терапията си в клиниката там.

 

Откриха мозъчен туморна най-добрия приятел на Херо…

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *