Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Откриха мозъчен туморна най-добрия приятел на Херо

Бившият спортен директор на „Черноморец” – Бургас Тодор Хънков е диагностициран с тежкото заболяване

Най-добрият прия­телк на Димитър Димитров-Херо – Тодор Хънков, беше плътно до някогашния селекционер на националния отбор по футбол по бреме на лечението му от рак на стомаха, но сам се оказа повален от страшното заболяване. Ракът при Хънков бил в много напреднал ста­дий и лекарите не дават твърде обнадеждаващи прогнози. Последно той е бил опериран в Турция, а лечението все още продължава.

Херо е съсипан от си­туацията с най-добрия му приятел. Хънков го подкрепяше през цяло­то време, докато трае­ше битката с болестта му, а сега Митко Дими­тров се чувствал безсилен пред страшните прогнози. Още повече, че сестрата на Херо се оказала със злокачествено заболяване, а майка му била лежащо болна.

 

Нана продължава лечението си в Израел…

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *