Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ето как кожата става свежа само за няколко минути

Най-бързият начин да освежите кожата и косата в летните месеци е негазираната минерална вода

Тя съдържа микроелементи, които имат омекотяващо и хидратиращо действие. В жегите е добре не само да пиете по 2 л вода дневно, а и да я ползвате за разкрасяване. Може да дегазирате минералната вода по два начина: като я поръсите с щипка-две готварска сол или я оставите за 30 минути в открит съд. Така въглеродът в нея, който изсушава кожата и скалпа, ще се изпари.

За суха и нормална е подходяща слабо минерализираната вода. Ако сте с мазна, използвайте вода с по-високо съдържание на минерални соли. Тя свива разширените пори и регулира себума. Много полезни са контрастните компреси с на вода. С него минавайте почистеното лице два пъти дневно – сутрин и вечер. Студеният масаж стяга мускулите, свива порите и овлажнява кожата.

Вместо да купувате спрейове от пазара, може да си направите вкъщи. За суха и нормална кожа кипнете 200 мл минерална вода и в нея пуснете 2 с.л. листа от мента. За мазна и смесена използвайте 2 с.л. от билкова смес от лайка, коприва и невен. Отварата трябва да престои 30 минути, след което се прецежда и се прелива в шише с пулверизатор, научаваме ценните съвети от вестник „Всичко за семейството“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *