Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ето един хубав и лесен начин да добиете повече самоувереност

В края на лятото късмет ще ви донесат накитите от жълтозелен оникс

Подходящи са зелен гранат гросулар и слънчевите разновидности на оливина – перидот и хризолит. Ацтеките смятали прозрачния зеленикавожълт оникс за свещен. В древна Индия пък бил символ на успех и добър късмет. Той, според литотерапевтите, спомага за натрупването на жизнена енергия и освобождава от нерешителността и подозрителността. Това е камъкът на самоуверените хора, които знаят как да постигнат своето. Дарява способността да доминирате над другите, прояснява ума, укрепва духа.

Зеленият гросулар е от семейството на гранатите, но е оцветен в жълтозелено или златисто. Той уравновесява и лекува физически и емоционално, зарежда с чиста енергия и вдъхва борбеност и оптимизъм.

Перидот се нарича прозрачната зелена разновидност на минерала оливин. Понякога цветът му е искрящозелен, друг път е жълтозелен, маслиненозелен или дори лимонов. Перидотът е обичан и ценен още в древността. Някои от изумрудите на Клеопатра са били всъщност перидоти. Помага за сбъдване на мечтите, привлича любов и богатство, укротява гнева и разсейва отрицателните емоции.Когато е златистожълт, перидотът се нарича хризолит, което означава „златен камък“. Вграден в злато, той укрепва духовните сили и развива интуицията. Смята се, че предпазва собственика си от неразумни постъпки. Помага за преодоляване на разочарованията, избавя от завистта, гони несполуките.

Добър талисман е за онези, които се стремят да обогатят знанията си. Разкрива тайни, прави ги достъпни, предпазва онзи, който го носи, от интриги, пише вестник „Всичко за семейството“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *