Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Бялото течение предизвиква силен сърбеж

При това заболяване най-напред се открива причината и тогава се започва с лечението.

Всяка жена, която има някакво нетипично течение от влагали­щето, е длъжна да потърси гине­колог. Проблемът на българката е, че умира от срам да каже на личния си лекар за проблема и се опитва да лекува течението с домашни средства, билки или някакви промивки, за които е чула от познати. Това не бива да се до­пуска. Течението от влагалище­то може да бъде провокирано от най-безобидната инфекция до рак на шийката на матката. Период­ът на овулация се характеризира с по-обилно влагалищно течение, но то е без специфична миризма и минава за няколко дни. Едно от най-досадните заболявания на половите органи е колпитът. Причинява се от гъбичките тип Кандида. Теса толкова упорити, че предизвикват бяло течение, което провокира силен сърбеж, парене при уриниране, особено по време на менструация. Ос­вен това влагалищният секрет често има силна и неприятна миризма. Лечението се провежда с медикаменти, които са пред­писани от лекаря и чрез локално третиране на влагалището. Важно обстоятелство е това, че задължително се лекува и партньорът на пациентката, при полов контакт по време на лечението се използва кондом. Самолечението с билкови отвари и други разтвори няма да помог­не. Може временно да потисне симптомите, но това в никакъв начин не значи пълно излекуване.

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *