Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Яжте ето тези храни, за да отслабнете наистина

Естествените апетитоубийци са вкусни, суперздравословни и надхитряват глада

Яжте ето тези храни, за да отслабнете наистина
Яжте ето тези храни, за да отслабнете наистина

Имате много натурални храни, които могат да спрат вълчия ви апетит и да отслабнете, като похапвате и не гладувате.

От тези природни храни можете да се почувствате сити и доволни. Те улесняват борбата с излишните килограми. Бедните на калории храни съдържат вещества, които пращат до мозъка сигнал за ситост още след първите хапки. И освен това те влияят пряко върху интензивността, с която в мозъка се вливат хормоните на доброто настроение.

БРЮКСЕЛСКОТО ЗЕЛЕ

То е наситено с инсулин -подсладител, който не се усвоява от организма. Ако не ви се яде пресният зеленчук, може да пиете сок от него.

БАНАНИТЕ

Когато не са съвсем узрели, тези плодове създават бързо усещане за ситост в стомаха, защото съдържат много нишесте. А това си е едно типично баластно вещество. Когато нишестето се превърне в захар, бананът се оказва истинска бомба в създаването на добро настроение. Чисто и просто той спомага за отделянето на серотонина – хормона на щастието.

ФЪСТЪЦИТЕ

Те са не само отлично средство против стреса, защото съдържат витамин В, но и държат здраво юздите на апетита. Причината е в белтъка албумин. Той играе съществена роля при усвояването на мазнините от организма. Но не яжте ядките, които се продават във вакуумирани тенекиени кутии. Те съдържат прекалено много мазнина.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *