Кой от двойката е отговорен за предпазването от бременност?

Аз съм на 18 години и все още не съм имала полов контакт. Но често си задавам въпроси от рода на: Кой трябва да мисли за предпазва­нето от забременяване – мъжът или жената?

Кинка Манолова – Враца

 

Не само жената трябва да мисли за това как да се избегне бремен­ността, ако не е планувана предварително. Всяка двойка трябва заедно да обсъди и прецени предимствата и недостатъците на отделните методи, като вземе предвид предпочитанията си за начина на живот, здравословните си проблеми. И тъй като всяко от тези условия търпи промяна с времето, двойката може след време да се от­каже от едно и да предпочете друго средство. Такова, каквото е най-подходящо за съответния момент от съвместния й живот.

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *