Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Мистър „Панорама“ иска да е по-слаб, Виктор Калев ходи по зъболекари

Иван Гарелов е решил да се втали, веселият актьор блесна с нова усмивка

Спешни мерки за отслабване е предприел Иван Гарелов. Славният журналист се е ошишкал здравата в последните месеци. Притеснен от стрелката на кантара, която безмилостно задминава цифрата 120, бащата на „Панорама“ смята да се вкара в режим. Наскоро той проучил известната диетоложка Енджи Касабие и най-вероятно ще й стане клиент.

Мистър „Панорама“ иска да е по-слаб, Виктор Калев ходи по зъболекари
Мистър „Панорама“ иска да е по-слаб, Виктор Калев ходи по зъболекари

Преди време Гарелов отслабна значително по метода на Пиер Дюкан, но след това върна килограмите. Да влезе в норма, било и изричното настояване на личния му лекар.

И докато Гарелов се чуди как да се отърве от излишните килограми, Виктор Калев може да се похвали с чисто нова усмивка. Звездата от „Шоуто на Слави“ се е подложил на пълна промяна и е преминал десетдневен курс по избелване на зъбите. Процедурите са проведени в престижна стоматологична клиника в София, а самият актьор не може да се нарадва на холивудската си усмивка.

Според запознати разкрасяването е излязло около три бона на комика, но той не съжалявал за пръснатите пари и бил доволен, че и за секунда не е изтърпял болка. Виктор непрекъснато се хвалел на колегите си от шоуто и препоръчвал да се възползват от модерната услуга. Калев обяснил, че след десетдневното избелване ще се налага да се грижи за зъбите си в домашни условия и оборудван с пълен комплект аксесоари за почистване.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *