Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Нова енергия за душата

Напрежението просто ви залива като вълна? Ето пет „спасителни пояса“!

Задачите се трупат като планина

Направете списък и марки­райте най-важните неща с червено, а най-спешните – с жълто. По темите, светещи в жълто и червено, работе­те най-напред. И то така, че резултатите да са добри, но не непременно перфектни. Нали сте чували за прин­ципа на Парето в икономи­ката, според който за 20% от работното си време по­лучаваме 80% от резултата? Тогава защо пък тези 80% да не са достатъчни? Не трябва задължително и винаги да са 100%!

Имате много работа, а не можете да се стегнете и да започнете

В такъв случай послушайте тялото си и си дайте малко почивка. След половин час разходка или просто двайсе­тина минути спокойствие и почивка светът ще изглежда по друг начин. Силите ви ще се върнат, ще се почувства­те освежени и ще можете да свършите повече работа. Ако това не помага, значи стресът е в повече. Ако постоянно сте уморени и изтощени, ако все се чувствате претоварени, трябва да идете на лекар.

Емоционалното ви състояние е объркано, а трябва да работите

Отделете десе­тина минути ве­черта да решите как ще подходи­те към пробле­ма, който ви из­мъчва. Обадете се на приятел/ка или анализирайте кон­фликта чрез списък с плю­сове и минуси. За момента е важно да сте сигурни, че вечерта проблемът ще бъде обсъден и решен. Така през деня ще можете да работите спокойно.

Нямате време за следващата служебна среща

Откажете я, в края на краи­щата всеки може да изпадне в цайтнот или да се разбо­лее. Остатъкът от деня ще ви е по-лесен. Използвайте спечеленото време да пиете един чай и пет минути да дишате дълбоко и спокойно. В бъдеще не претоварвай­те графика си, предвидете буфери. Кога­то сте спокой­ни, ще свър­шите повече работа.

Децата ви докарават до истерия

Вземете мерки веднага – намерете си някой да ви помогне. Ако крещите на децата, после ще се чувствате виновни и няма да можете нищо да свършите. По-добре инвестирайте малко пари за детегледачка, така ще работите ефикасно и след това с удоволствие ще се занимавате с децата.

 

 

4 вредни офис навика, които да изкорениш още сега!

 

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *