Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Билков букет за тахикардия

Половин килограм лимони се настъргват заедно с кората и се смесват с 200 грама пчелен мед и с 40 грама смлени кайсиеви ядки. От сместа се приема по 1 супена лъжица сутрин и вечер. Прилага се при сърцебиене на нервна почва.

Вземат се 15 грама цветове и стръкове от бял равнец и се заливат с 1 чаена чаша бял равнец и се заливат с 1 чаена чаша вряща вода. След като изстине запарката се прецежда и от нея се пие по 1 супена лъжица 3 пъти дневно преди ядене. Лечението се прилага в продължение на 1-2 седмици.

Смесват се 200 грама течен пчелен мед, сок от 3 лимона заедно със смлените им кори, 20 грама пресни листа от индрише, стрити на каша и 30 счукани бадема. Добре разбърканата смес се държи на хладно място. От нея се приема по 1 супена лъжица сутрин половин час преди ядене. Това средство се приема при високо кръвно налягане. Не се препоръчва за диабетици.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *