Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Внимание! Бялото течение при мъжете е опасно!

Бялото течение при мъжете издава наличието на хламидия!

Ако при жените появата на бяло течение не във всички случаи е индикация за сериозен здравословен проблем, то при мъжете е именно така – бялото течение при мъжете почти винаги е индикация за венерическо заболяване и по-точно за хламиздоза.

Статистиката в областта сочи, че хламидията или иначе казано хламидозата е сред основните проблеми, които създават репродуктивни проблеми – както и при самото зачеване, така и при износването на плода.

Когато става дума обаче за хламидоза при мъжете, освен наличието на бяло течение, внимание трябва да се обърне и на следните симптоми:

–          Често уриниране, което понякога се съпътства от отделянето на слузест секрет;

–          Стъклен секрет, отделян от уретрата през нощта, и мътна първа урина;

–          Болка или сърбеж в пикочния канал;

–          Ако става дума за хламидиен простатит, тогава причинителя на болестта прониква в простата и води до болка и сърбеж в пикочния канал;

–          Отделянето на кръв по време на уриниране и при еякулация;

–          Висока температура, болка при уриниране и ниска потентност като цяло.

Добре е при появата на който и да било от въпросните симптоми да се потърси лекарска помощ, защото последствията от заболяването, ако то не бъде диагностицирано и лекувано навреме, могат да бъдат сериозни.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *