ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Ужас! Ето как е изглеждала 16-годишната Дарлийн преди да стане 10 килограма!

Майката на 16-годишната Дарлийн Армстронг я е оставила да гладува до смърт

16-годишната Дарлийн Армстронг от Чикаго, Илинойс уплаши целия свят – въпреки възрастта си, момичето е тежало едва 10 килограма, когато е било изведено от дома си от социални работници, разказват световните информационни агенция.

Снимката, която показва сегашното състояние на Дарлийн, е повече от скандална – момичето е едва кожа и кости – нормално, като се има предвид, че е на 16 години и че тежи 10 килограма.

След като с тежкото състояние на тийнейджърката се запознаха хора от цял свят, основният въпрос, който се задаваше, беше каква би била причината, накарала майката да причини това на детето си.

Ето как е изглеждала Дарлийн преди ужаса!

Мнозина предположиха, че става дума за болен стремеж за отслабване, проявен от майката и отразил се на детето й.

В интернет пространството обаче се появиха снимки на Дарлийн от времето, в което е било момиче без здравословни проблеми. От снимките е ясно едно – тя изглежда така, както и голяма част от връстниците й.

Именно поради това все още мистерия е отговорът на въпроса от какво е продиктувано действието на майката, оставила детето си да достигне до това клето състояние.

Световни източници допълват, че 51-годишната майка на Дарлийн е получила 18-месечна присъда. Ще върнат ли обаче тези месеци нормалните здраве и живот на Дарлийн?!

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Ужас! Ето как е изглеждала 16-годишната Дарлийн преди да стане 10 килограма!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *