ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Симптоми и причини за появата на цистит?

Циститът е възпаление на пикочния мехур и е една от най-честите урологични инфекции. Предизвиква се от различни микроорганизми в 80% от случаите, от ешерихия коли. Бак­терията нормално оби­тава дебелото черво, но при попадане в уринарния тракт, бързо започва да се размножава и предизвиква цистит. Предпоставка за цистита са различни фак­тори: простуда, недобра лична хигиена, приемане на недостатъчно количе­ство течности, запек и др. По-голямата сексуална активност и използването на локални контрацептиви също могат да са причина за появата на цистит. Основните симптоми са парене, често уриниране, болезнено уриниране, чувство на неизпразнен пикочен мехур, затруднено уриниране и отделяне на малко количество урина. Това силно влошава ка­чеството на живот на пациентките. Понякога при цистит може да има и кръв в урината. Обикновено той не протича с температура, но ако се появи болка в поясната област, придружена с температура, оплаквания­та са по-сериозни и са ха­рактерни за пиелонефрит (възпаление на бъбреците). Съчетанието на цистит с болка в кръста и темпера­тура обикновено означава комбинирано засягане на бъ­бреците и пикочния мехур.

ВНИМАНИЕ!

Какво точно представлява циститът?

При първи признаци на цистит задължително тряб­ва да се отиде на лекар и в никакъв случай да не се провежда самолечение. Задължително се изследва урина, за да се установи причинителят на инфекцията и да се избере най-ефикасният медикамент. Ако диагнозата е цистит, трябва да се проведе антибактериално лечение от 1 до 5-7дни, в зависимост от тежестта на цистита.

Червената боровинка в хранителната добавка УРОХЕЛП е известна и с ефекта си на мощен антиоксидант и способността си да помага за предпазва от възпаления на пикочните пътища. УРОХЕЛП намалява болката, паренето и другите неприятни симптоми на цистита.

Добавката УРОХЕЛП съдейства още за:

  • срещу образуване на камъни и пясък в бъбреците
  • при цистит и възпаление на пикочните пътища
  • освобождаване от излишните течности

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 5 до “Симптоми и причини за появата на цистит?

  1. Мария Цветанова каза:

    Моята лекарка ми излекува цистита с антибиотик. Дори не се пробвахме първо с някакъв такъв продукт. Дали има значение сериозността на състоянието или е просто лекарска преценка?!

  2. Адриана каза:

    Ползвала съм какви ли не средства за лечение на цистит, но ефектът никога не е бил така задоволителен както с Урохелп. Аз самата съм учудена от резултата, но е факт! Урохелп за мен се оказа правилния метод за лечение на цистита.

  3. Ирина каза:

    Цистита наистина е много неприятно състояние. Паренето и честите позиви са ужасни, но добре, че хората са измислили Урохелп. Аз също съм доволна и го препоръчвам на приятелките си!

  4. Станимира Трайкова каза:

    Не знам какво слагат в в другите добавки срещу инфекции по пикочните пътища и цистит, но Урохелп е уникална. Страдах от парене при уриниране и вадех малки песъчинки от бъбреците. След като започнах да използвам Урохелп, буквално за няколко дни, почувствах подобрение, а след седмица паренето и цистита изчезнаха.

  5. Цвети Попова каза:

    Аз също пих Урохелп по препоръка на моята гинеколожка и останах доволна от бързия ефект. Ако мога още нещо важно да добавя като съвет, то е – пазете се от простуди и избягвайте храни, които дразнят стената на пикочния мехур – газирани напитки, лютиви и солени храни, пийете колкото се може повече вода.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *